2020 Erkek Modasının Trendleri Tanıtıldı

BOSS mağazasında gerçekleştirdiği şık davet ile tanıttı.

2020 Erkek Modasının  Trendleri Tanıtıldı

Dünya hazır giyim devlerinden HUGO BOSS, BOSS Sonbahar-Kış 2019 ve Cruise 2020 koleksiyonlarını Panora AVM’de bulunan BOSS mağazasında gerçekleştirdiği şık davet ile tanıttı.

MAG Dergi Genel Yayın Yönetmeni Beril Çavuşoğlu’nun sorularını yanıtlayan HUGO BOSS Mağazacılık Perakende Direktörü Senem Ülker, Sonbahar- Kış koleksiyonunun detaylarını ve marka ile çağdaş sanat arasındaki bağı konuklar ile paylaştı.

Cruise 2020 için tasarlanan BOSS x Meissen kapsül koleksiyonu hakkında da bilgi veren Ülker, “Bu sene yılbaşı için, aynı BOSS gibi uluslararası alanda tanınmış bir diğer Alman markası Meissen ile bir araya geldik. Porselen markası Meissen’in Big Five olarak adlandırılan beş ikonik hayvan figürü iş birliğinin ve koleksiyondaki tasarımların ilham kaynağı oldu. İki marka da kalite, tasarım ve yaratıcılık gibi ortak tutkulara sahip. Bu nedenle bu iş birliği bizim için çok değerli.” dedi

Yeşim, Reha Tandoğan, Özgür Güven ve Murat, Hülya Akman gibi cemiyet, sanat, iş ve eğlence dünyasından renkli isimlerin katıldığı davette konuklar, 2020 trendleri hakkında bilgi aldı.

HUGO BOSS, Türkiye’de 2009 yılından bu yana toplamda 12 mağazasıyla, yalın ve stil sahibi koleksiyonlarını her geçen gün daha fazla lokasyonda, markanın meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor.