Arnavutköy'e şehit ateşi düştü

EŞİ ŞEHADET HABERİNİ MEMLEKETİ AYDIN'DA ALDI

Arnavutköy'e şehit ateşi düştü

Arnavutköy'e şehit ateşi düştü

#Şehit #Arnavutköy#Bestler Dereler Bölgesi

Şırnak'ın Bestler Dereler Bölgesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Çavuş Özcan İlhan'ın, Fatih Mahallesi'nde bulunan evi Türk Bayraklarıyla donatıldı. Şehidin evinin bulunduğu sokakta askerler nöbet tutarken bir ambulansta acil durum için hazır bekletiliyor.

Şehit Özcan İlhan'ın babasını geçtiğimiz yıllarda kaybettiği ve yaklaşık bir yıllık evli olduğu öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özcan İlhan'ın cenazesi, yarın Selimiye Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek. 

EŞİ ŞEHADET HABERİNİ MEMLEKETİ AYDIN'DA ALDI

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Özcan İlhan'ın şehadet haberi, 1 yıllık eşi Esra İlhan'a, seçimde oy kullanmak için geldiği memleketi Aydın'ın Karacasu ilçesinde ulaştı. Esra İlhan'a acı haberi Karacasu Kaymakam Vekili Hatice Gamze Kuran ve askeri erkan verdi. Şehit İlhan'ın kayınpederi Hasan Hüseyin Gölcük'ün Karacasu ilçesinin kırsal Ataköy Mahallesi'ndeki evine Türk bayrağı asıldı. Ev taziye ziyaretine gelenlerle doldu.



Şehidin eşi Esra İlhan ve kayınpederi Hasan Hüseyin Gölcük, cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

MİLLİYET