Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada Beyaz Çiçek Görmek

Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada Çiçek Görmek

Genel olarak rüyada çiçek görmek, gönül açıcı, sevinçli haber ve gelişmeler anlamına gelir. Her ne şekilde görülürse görülsün çiçek rüyası lezzetli şeylere delildir Aynı zamanda huzurlu bir hayatın işaretidir. Rüyada bekarın başında çiçekten taç görmesi evlenmesine alamettir. Bununla beraber kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince işarettir. Sonuç olarak rüyada taze çiçek görmek kişinin şiddet ve üzüntüden kurtulacağı demektir. Değişik renkte çiçekler farklı sevinç sebeplerine yorumlanmaktadır.

Rüyada Ağaç çiçeği Görmek

İlk olarak kişiyi doğru yola kılavuzlayan sağlam inanca yahut hayırlı bir insana işaret etmektedir. Rüyada görülen çiçek döllenme tozu; rızka, hamileliğe ve hastanın şifa bulmasına alamettir. Bazı rüya tabirlerini yapanlara göre rüyada kökten kesilmiş çiçek görmek üzüntü ve kedere delildir. Ayrıca sarı renkli, papatya türü çiçek devamı olmayan rızkı ifade etmektedir. Aynı zamanda kısa sürün mutluluğa ve küçükken hastalanan çocuğa delalettir. Bazen rüyada kabak, karpuz vb. çiçeği görmek içinde bulunduğu konum ve tercihlerinde sebat etmemeye delalettir. Rüyada solgun çiçek gönül sızısına delalet eder.

Ağaç çiçeği görmek: insani din ve dünya islerinde irşat eden bir kişi ile tabir edilir. Rüyada kırmızı karanfil görmek, iffetli ve terbiyeli bir hanıma işarettir. Yerden kırmızı karanfil aldığını gören kimse akrabası çok zengin, güzel ve görgüsü çok olan bir hanim alır.

Bir demet çiçek görmek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Eğer çiçekler kurumuş ise, bu, üzüntünün, sıkıntının işaretidir. Rüyanızda bahar açmış bir ağaç görmek, servet, sağlık, ask, mutluluk, artistik bir zevki selim ve iktidara yorumlanır. Ayak altında ezilen bahar çiçeklerini görmek, hayal kırıklığına uğrayacağınıza ve talihinizin yolunda gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Beyaz Çiçek Görmek

Genel olarak rüyada bembeyaz güzel kokulu çiçek görmeniz, hayatını insanların iyiliğine adayan insana alamettir. Ayrıca, hayır ve övgüyle bahsedilecek bir isim bırakacağınız anlamına gelmektedir. Özetlemek gerekirse rüyada beyaz çiçek görmek rüyayı gören için iyi ve çok şanslı bir haberdir. Kurumuş bir çiçek geçici bir üzüntüyü gösterir. Çiçekçi dükkanı mutlu bir ilişkiye işarettir. Yani Çiçek sulamak işlerinde başarılı olacağını belirtir.

Çiçek rüyalara genelde hayra yorulmaktadır. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Aynı zamanda kadınlar için hamileliği işaret eder. Eğer çiçekler kurumuş ise bu, üzüntünün, sıkıntının işaretidir.

Çiçekli taç taşımak evlilik yapmak ve dünya nimetlerine kavuşmaya işarettir. Çiçekçi dükkânı aynı zamanda güzel ve mutlu bir ilişkinin haberidir. Bir demet çiçek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Çiçek sulamak kişinin yaptığı işlerde başarı kazanacağı anlamındadır. Bu nedenle çiçek rüyası kısmet, ferahlık, mutluluk, murat, ferahlık, huzur olarak yorumlanmaktadır. Açıklamak gerekirse, renkli çiçek rüyaları saf, temiz aşkla da ilgisi vardır. Ayrıca çiçeklerin renklerine göre de tabir edilmektedir.

Rüyada adını hiç işitmediği ve kendisin de görmediği bir çiçeği görmek, iki şekilde yorumlanır: Biri, çeşitli kıyafette ve bilmediği insanlarla tanışacağına, diğeri çeşitli renklerle donanmış çiçeklerle dokunmuş kumaş elde edeceğini gösterir.

Güzel kokulu bir çiçek ne renkte olursa olsun, hayırla alamettir. Kokusuz çiçek güzelse, rüya sahibinin hayatının güzel ve devamlı olacağına, çiçek solmuş ve pörsümüş ise dünyasının son bulduğuna delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Kişinin rüyada çiçek görmesi, hayra işarettir. Bekâr bir kimse, rüyada çiçek görse, bu rüya, o sahsın evleneceğine işarettir. Kimi zaman renkleri değişik olan çiçekleri görmek, dünya ve dünya içindeki taze ve hoş şeylere işarettir.

diyadin